Kategorier
Städ

Städhjälp i Stockholm för att avlasta vardagen

Att anlita städhjälp kan vara ett sätt att lösa livspusslet. För andra är det ett stöd i vardagen när orken tryter. Läs mer om olika former av städhjälp som kan underlätta livet i Stockholm.

Ordet städhjälp kan väcka olika reaktioner hos människor. Det finns de som tycker att det är den bästa servicen man kan köpa som present till sig själv. Andra tycker att det är lathet och nonsens att släppa in en främmande person som ska städa ens egen bostad. Många gånger kommer den sistnämnda kategorin från de som aldrig provat att anlita den tjänsten själva.

För de som kontinuerligt anlitar företag som tillhandahåller städtjänster kan det vara en guldkant i vardagen. En städfirma återkommer en eller ett par gånger varje månad och gör rent hus. Andra anlitar städhjälp vid tillfällen som till jul, större kalas hemma eller när man har ett behov av det. Fördelen med att anlita städhjälp är att man kan skräddarsy tjänsten så man får precis det man har behov av.

Städhjälp med tilläggstjänster

Förutom dammsugning kanske man behöver hjälp med att putsa fönster också, eller få hjälp att städa garaget eller balkongen. Man kan också lägga till tjänster som tvätt av kläder och klädvikning. Har man kontakt med en bra städfirma är det ett lätt val vem man ska anlita om man är i behov av en flyttstädning. Man vet att flyttstädningen blir välgjord och att man får valuta för pengarna. Då städhjälp är en hushållsnära tjänst kan man få RUT-avdrag på den kostnaden.