Kategorier
Flytt

Prisvärd flyttstädning i Västerås med garanti

Genom att överlåta flyttstädningen till en professionell städfirma i Västerås slipper man både stress och oro. Men hur väljer man bäst städfirma och hur mycket brukar det kosta?

Flyttstädningen är för de flesta ganska jobbig då den är tidskrävande och måste bli bra. Slarvar man och får underkänt av hyresvärd eller de som ska flytta in efter måste man städa om. Man kan även råka ut för att hyresvärden i stället anlitar ett städföretag och att man sen som utflyttad får betala fakturan. Då har man ingen chans att påverka priset utan måste betala. Anlitar man dock själv en städfirma från början kan man ta in offerter från några olika och jämföra priser innan man gör sitt val.

Hur mycket kostar en flyttstädning?

Priset på flyttstädning kan variera en hel del mellan olika städföretag men det som brukar avgöra priset är storleken på bostaden och antal rum. Om det finns förråd och balkong som ska städas räknas de också in. Om fönstren har två eller tre glas påverkar också priset. Det finns gott om städföretag som erbjuder flyttstädning men det är tyvärr inte alla som har försäkringar eller lämnar garanti på sin städning. Skulle olyckan vara framme kan man då inte få ersättning för det som blir förstört eller går sönder. Vid en anmärkning på städningen är det heller inte säkert att städfirman då rättar till problemet. Därför är det viktigt att man frågar städföretaget innan man anlitar dem, om de har försäkring och om det ingår garanti på städningen. Läs mer om flyttstädning på denna sajt: flyttstädning-västerås.se