Kategorier
Artiklar

Leja bort flyttstädningen när du flyttar till Uppsala

Ska du flytta till Uppsala? Att flytta innebär ofta mycket att göra och mycket att tänka på. Flyttstädning är en tidskrävande uppgift, och det kan vara skönt att slippa en sådan syssla.

Det är mycket som ska ordnas vid en flytt. Flyttpackning, transport av alla tillhörigheter och uppackning i den nya bostaden. Och förstås flyttstädning. Att städa ur en lägenhet i samband med en flytt är ofta ett större jobb än vad man tror. Det är lätt att tänka att det ska gå ganska fort om man väl är några stycken som hjälps åt och städar en hel dag, men det tar tid. 

Det är många ytor som ska städas som man i vanliga fall inte ens tänker på. Vad gömmer sig egentligen bakom kylskåpet, och hur mycket skräp har hittat sin väg ner bakom kökslådorna? De där utrymmena som man aldrig ser kan vara smutsigare än man tror. 

Flyttstäda själv eller anlita professionell städhjälp?

Om man väljer att inte anlita en städfirma för att få hjälp med flyttstädningen, så är det en bra idé att åtminstone ta hjälp av några vänner. Är man några stycken så går det förstås snabbare, och blir även lite roligare, än om man hade gjort det helt ensam. 

Men det är fortfarande en tidskrävande uppgift. Om man har ekonomisk möjlighet kan det vara värt att titta på alternativet att anlita en städfirma som kan ordna flyttstädningen. Vid en flytt har man saker nog att tänka på ändå.