Kategorier
Hemstädning

Hemstädning – personlig städtjänst i Stockholm

Det är inte bara väldigt skönt att slippa dra fram städgrejerna. Det blir många gånger bättre gjort eftersom det är utbildad personal som utför yrkesmässig hemstädning i Stockholm.

Det är klart att man städar ordentligt, men gör man det när man är trött och stressad så är det inte lika roligt. Kanske har man lite bråttom och orkar inte ta hörnen eller flytta på mattan varje gång. För en professionell utförare av hemstädning i Stockholm är det en del av arbetsuppgifterna och då blir det självklart att de utförs noggrant. Man har inte bråttom, den tid som man ska använda på varje plats är anpassad efter de uppgifter som ska göras.

Hur ofta det ska städas bestämmer man själv. I ett hem med hundar, katter och småbarn behövs det kanske lite oftare än om det bara är två vuxna. Man kan också välja att göra en del av städningen själv eller överlåta allt.

När man beställer hemstädning börjar man alltid med ett personligt möte

För att lära känna varandra är det nödvändigt att träffas och prata igenom vad som behöver göras och hur det ska utföras. I samband med mötet ser man också hur lång tid som kommer att behövas och utifrån det fastställs priset som man betalar. Hemstädningen utförs alltid av samma person så de rutiner man lägger upp kommer att kunna följas. Kanske vill man få en matta vädrad varje vecka eller se till att hundhåren i soffan tas bort. Varje hem är personligt och tjänsten anpassas till det.