Kategorier
Hemstädning

Hemstädning i Uppsala för pedanter

Tillhör du dem som inte vill låta andra städa hos dig? De som är proffs på hemstädning i Uppsala är så noggranna och du kan lita på att det blir rent hos dig.

Du vill kanske helst göra jobbet själv för att ha full koll. Hellre stressar du med städningen än att lämna bort den till någon annan. Litar du inte på att det blir rent? Vill du inte visa dina smutsgömmor för andra, eller är du rädd att dina värdesaker ska försvinna och dina fina vaser ska bli sönderslagna?

Det kan kännas lite ovant i början att lämna nyckeln till en professionell städerska och sedan lämna hemmet. Men alla som har tagit steget är närmast lyriska. Det är så skönt att någon annan fixar alltsammans och städar hela lägenheten, putsar speglar och fönster och håller snyggt.

Hemstädning med jämna mellanrum

Du kan beställa en enstaka storstädning då och då, men det är mycket vanligt att folk vill ha regelbunden hemstädning i Uppsala en eftermiddag i veckan eller en dag varannan vecka. Ni skriver ett städschema där du berättar vad du vill ha gjort, och då hinner inget bli eftersatt. Det kan vara olika moment vecka för vecka, och du bestämmer helt själv rengöringsfrekvensen.

Du har ditt yrke som du trivs med, städerskan har sitt. Ni har nytta av varandra, och du behöver inte gömma undan någon smuts, för det är städerskans jobb att ta bort den. Hon har ett jobb hon kan försörja sig på och arbetar under vettiga anställningsvillkor.