Kategorier
Flytt

Flyttstädning med garanti i Solna

Genom att ta hjälp med flyttstädningen slipper man en hel del stress och kan i stället lägga tiden på att komma tillrätta i den nya lyan i Solna. Men det gäller att vara noga i valet av städfirma.

Att låta en städfirma sköta flyttstädningen kan vara klokt då en flytt ofta är ganska stressig. Då slipper man också ta ut semester eller ta av helgledigheten för att städa ur den gamla bostaden. I stället kan man i lugn och ro ägna sig åt att packa upp och komma tillrätta på den nya adressen. En flyttstädning är omfattande och kräver en hel del. Vill man anlita en städfirma gäller det därför att vara noga i valet och välja en städfirma som också lämnar garanti på städningen. Det innebär att de då städar om bostaden om det skulle bli en anmärkning.

Hur mycket kostar en flyttstädning?

Priset på flyttstädning i Solna kan variera mellan olika företag och det kan därför vara smart att ta in offerter från mer än en städfirma. Bostadens storlek och hur många rum det är påverkar priset. Likaså om det är två- eller treglasfönster, och om det även finns balkong och förråd som ska städas. Som privatperson kan man även använda sig av rut-avdraget på flyttstädning, och på så vis komma ner ytterligare i pris. Men en flyttstädning kan inte kosta hur lite som helst och därför gäller det att se upp för de företag som erbjuder flyttstädning till riktigt lågt pris. Detta eftersom de sällan har försäkringar eller betalar rättvisa löner.