Om

Har du någon gång öppnat dörren till ditt hem och sett att det är rent, fräscht och väldoftande så vet du också att det är en oslagbar känsla. Det ger en sinnesro och det öppnar för andra möjligheter där du kan umgås med din familj och exempelvis mysa framför tvn utan att ha någon ångest gällande städning. Har du däremot öppnat dörren till ditt hem och sett att det är extremt smutsigt, att kläder ligger huller om buller och att det finns dammråttor överallt – ja, då vet du också vilken irritation och uppgivenhet det för med sig.

Frågan är varför så många städar så sällan och undviker den sköna känslan vi beskrev ovan? Det handlar om tid. Alla har inte tid att lägga på att städa och alla väljer inte att lägga städning högst upp på prioriteringslistan. Det har vi all förståelse för, men vi anser samtidigt att städning är något som måste göras.

Det bör prioriteras lite högre än vad många gör. Man kanske får stryka träningen en dag, man kanske får skjuta upp den där träffen med vännerna och man kanske får ställa in den där spännande tv-serien på Netflix? Städning skapar en trevligare miljö och ger en ökad trivsel. Detta samtidigt som det förhindrar sjukdomar från att spridas. Kort sagt: det är viktigt.

Och, det är heller inte så svårt. Vi ska visa hur man kan skapa bättre rutiner gällande städningen. Vi ska även visa hur man ska städa – vilka områden man ska fokusera på samt vilka detaljer som kan ge ett effektivare arbete. Städning är något som ger ett resultat direkt och som därigenom också är väldigt tillfredsställande. Det borde fler inse.

Fler borde även inse sina egna begränsningar. Med detta menar vi att städningen aldrig får strykas eller prioriteras bort – men att den inte behöver utföras av just dig. Med Rut-avdraget finns det alla möjligheter i världen att få ett rent hem när man själv vill ha det; och detta till ett väldigt förmånligt pris.

Vi ska titta närmare på professionell städning och förklara närmare hur det fungerar, vad du ska tänka på, vilka saker du ska undvika och hur du ska göra för att hitta en städfirma som passar just dig och dina behov. Kort sagt: det här är en sida helt vigd till städning och du är mer än välkommen hit!