Close

Tomhet!

Godmorgon du fina läsare!

Ursäkta att tomheten lyser i sin närvaro. Men jag känner mig helt tom. Jag sitter här varje dag och funderar på Vad ska jag blogga om?

Men varje dag kommer jag fram till samma svar!
Varför skulle mitt liv vara intressant att läsa om?

Jag har jo inga fänsi bilder på min blogg. Jag har inga samarbeten. Jag har inget mer än min operation och NuSkin!

Men ändå. Oavsett hur mycket jag pratar om både operationen och NuSkin så verkar de inte vara bra nog.

Jag tänker så här. Om mina inlägg är bra nog så borde jo folk kommentera eller gilla. Men inget. Ja om man inte är med i kommentars grupper. Men annars typ aldrig. Eller ja de är få som gör de.

Jag kämpar men ingen verkar se!

Inte nog med att jag är nyopererad så kämpar jag med att lära känna min nya kropp. Vad kan jag äta och vad kan jag INTE äta. För 1 vecka sen kunde jag inte dricka laktosfri mjölk eller ens vanlig mjölk. Då drack jag havremjölk. Men nu. Nu kan jag dricka laktosfri mjölk. Sjukt va. Kroppen är allt konstig haha.

Hur går de med min viktnedgång då?

När jag började på flyt så vägde jag 95,5. I morse vägde jag 87,7 😀 Jag känner glädjen man jag hoppar jo inte av lycka.

Men de är något jag har tänkt på. Jag följer en del på instagram. Där finns människor som har gått och gjort de privat. Och dom har vägt mindre än vad jag gjorde och kollar man före bilderna så var dom mindre vad man ser. Varför har dom gjort operationen?

Ja, jag fick ett nej ansökte igen med hjälp av sköterskorna. Då fick jag ett Ja. Men hade jag fått Nej för att jag väger för lite eller liknande då hade jag accepterat de. Jag hade inte gått till en privat som gör de för pengarna typ. Folk kan säga vad dom vill ang Svensk Sjukvård. Men jag skulle ALDRIG byta bort de för privat vård.
Jag då som har APC-Resistens vill hellre vara på en sjukhus är i händerna på privat vården. Sorry mig. Men ja de är jag.

Och jag vet om att jag inte ska döma någon från utsida. Vilket jag Absolut inte gör. Utan jag bara undrar om de är så! För jag hade aldrig gjort min operation om jag vägde så lite. Men ja de kan finnas medicinska saker bakom eller en sjukdoms bild.

När jag var på både info och sen operations dagen. Då var jag minst av alla kändes de som. Men jag tror jag var den som vägde minst av oss alla. Vilket vara så där jobbigt. För jag kunde jo inte “klaga” på min vikt men mera som dom andra kunde. För när jag gjorde de 2 gånger kollade folk på mig som “Vad har du att klaga på?”

Då blir man väldigt tyst.

About Madde

Hoppas att du hittade ett inlägg som du gillade. Glöm inte att kommentera eller att gilla inlägget. Välkommen åter

Lämna gärna en kommentar

Translate »
%d bloggare gillar detta: