Close

Tjejkvällen igår

Igår var jag på tjejkväll hos en bära bekant som är min bästa vän. Bortsett från min man då.

Vi klippte badade och fönade Loviz. Nu är han nerklippt till 13 mm. Något jag ska själv köpa så jag kan börja trimma han fint jag med.

Dock får jag komma hem till dom för att klippa bada och föna så ingen fara. Men vill inte känna mig till besvär.

Igår var de skönt att umgås med henne och hundarna i 3 timmar ca. Var hemma vid 22 och åkte hem e ifrån 18:30 så var en stund.

Men höj vad kallt de är ute. Frost och fint ute nu när de är den 1 december. Om 2 dagar ska jag på möta och jag är nervös för de. Men hoppas på de bästa och att jag blir antagen.

Om jag inte blir de ska jag läsa upp mina betyg för att läsa till jurist. För någon ska jag bli. Jag har mina dröm yrken så vet vad jag vill plugga till.

About Madde

Hoppas att du hittade ett inlägg som du gillade. Glöm inte att kommentera eller att gilla inlägget. Välkommen åter

14 thoughts on “Tjejkvällen igår

  1. men så fina vovvarna blev och väldigt finabilder också. förstod att du hade bra telefon att ta nattbilder med. Klart du kommer in….och om inte, så är det som sagt bara att läsa upp betygen. Det gjorde jag, när jag läste till USK var det 2 år och bara engelska, svenska och vård…så allt annat fick läsas upp

  2. Här är de bara svenska som behövs för att få läsa till usk. Men jag vill jo läsa vidare så som du har gjort. Men vi får se vad tiden utvisar för mig. Tror Den där uppe här en plan med allt

  3. Visst är det skänt att kunba fixa själv hemma men vad kul att besöka en vän och umgås samtidigt. Håller tummarna för att mötet går bra.

Lämna gärna en kommentar

Translate »
%d bloggare gillar detta: