Vardagsliv

Tisdag den 3 December

Hej underbara läsare. 

Idag ska vi öppna den 3 luckan. Detta kommer upp kl 15 så missa inte de.

Idag har jag även möte med skolan för information så ska snart börja packa ihop allt så att jag kan åka kl 13 sen mötet börjar kl 14-16 så kommer bli en lång dag. Men lika bra att vänja sig om jag ny ska börja i skolan.

En lång dag imorgon med.

Imorgon har vi möte med BUM ang Walerias utredning. Så de ska bli skönt att börja rulla igång nu. Så kanske de inte blir så lång väntetid haha. Men ska blir skönt att de börjar rulla och hända saker.

Den torsdag är lugn och på fredag har jag telefonsamtal med min dietist. Sen nästa veckan Har jag operation den 10:e och var jag vet så är de inget mer den dagen. 

När man tänker efter är de väldigt mycket att göra ändå. Oj har inte tänk på de se. Den 18 ska gubben till läkaren och jag får förhoppningsvis veta om jag blir antagen. Den 19 har jag möte med Anki och sen den 20 är de löning och handla julklappar med mera innan man ska hämta barnen på dagis som sen går på jullov fram till den 8 Januari. Så ja en hel del att göra innan man ska sitta ner på julafton haha.

Men de är skönt då tänker man inte på att dagarna går så snabbt.

5 reaktioner till “Tisdag den 3 December

  1. Ja, när man börjar att tänka & vad som står i almanackan. Så inser man att det händer rett mycket framåt nu. Så det är tur att man inte tänker & kollar almanackan allt för ofta .

  2. Ja, när man börjar att tänka & vad som står i almanackan. Så inser man att det händer rett mycket framåt nu. Så det är tur att man inte tänker & kollar almanackan allt för ofta .

Lämna gärna en kommentar