Måndag den 2 December

God middag goda läsare!

Idag sitter man här en måndag. Imorgon ska jag till skolan på info möte och sen vänta tills den 18 December.
På onsdag har vi möte med BUM ang Waleria och hennes utredning. Så ska bli skönt och få veta med.

Idag är de så kallt att jag har underställ på mig för jag fryser.
Idag är de -2 grader

Lucköppning 2

Idag hyllar jag en bekant.

Maria

En heltidsarbetande mamma med ett barn som har autism. Hon har även en reaktiv hund.
Maria skriver om sin vardag och sin hund. Samt sina erfarenheter.

Klicka gärna in till henne och ge henne kärlek ❤

Dagens tips.

Äger du en hund eller katt?
Tassanova

“Ett milt tass-spray som används för att förhindra snö- och isklumpar i pälsen. Noga utvald sammansättning med ett PH-värde nära pälsens eget för att inte skada hud eller päls. Ej infärgad med hänsyn till miljö och päls. Kan användas till alla pälsdjur. Oparfymerad.”

Jag är jätte glad för att jag har köpt denna till Loviz. Hans tassar är mjuka och nu när frosten har kommit så tassar han inte utan han går helt på tassen. Han har päls mellan tassarna lite och har påvisar inte besvär med de. Vilket är jätte skönt.

2 reaktioner på ”Måndag den 2 December

Lämna gärna en kommentar