Lördag och sovmorgon

 

Godmorgon goda läsare ❤

Jag hoppas ni har sovit gott i natt och ni som har jobbat jag hoppas att antingen ni ska sova gott nu eller har sovit gott när ni vaknar.

Idag ska jag bara ta de lugnt här hemma innan jag ska till Maria på tjejkväll. Så ska även trimma ner Loviz lite och bada han.

Besök gärna hennes blogg!

 

Idag hände något högst ovanligt här hemma. Elvira sova till kl 8 😲 Och Waleria till kl 9:15.

Vist ingen var dom har sovit bra inatt men oerhört ovanligt.

Igår hände något som jag fasat för. För ca 2 år sen lossnade insidan på min tand. Och igår lossnade utsidan på min tand 😞 Så sitter här men en hand krona borta och en halv som är lös.

Kom inte med att jag ska gå till tandläkaren då behöver man vara rik för att ens söka hjälp hos dom. Helst sjukt. Att de inte kan gå som besök på sjukhusen. Nix tandläkaren har rätt till att neka dig vård om du inte kan betala direkt eller har skulder. Asså är inte munnen lika viktig som resten av kroppen??

Jag är så trött på de. Men ja på måndag ska jag gå och KOLLA hur många miljoner de kommer kosta mig att ta ut denna tanden OM dom ens kan göra de. Risken är att jag får söka till Sahlgrenska och dom får operera ut den samt jag äter blodförtunnande så får se hur dom vill göra med de. Många tandläkare backar när man berättar att man äter blodförtunnande. Då dom inte vill göra något.

Men pga mina psykiska hinder så kommer jag nog få söka mig till sjukhuset. Jag ska ringa dom på måndag och kolla. För detta funkar inte. Så nu kan jag inte tugga på högersida. Så himla roligt eller inte.

Men nu snackar vi inte mer om tänder. Får ångest av bara tanden på de. Vill inte ha ångest nu.

 

2 reaktioner på ”Lördag och sovmorgon

  1. Vad kul det lät att gå tjejkväll hoppas ni får de riktigt mysigt ❤ Ja tänder är skit dyrt att fixa och de är ju helt sjukt. Man drar ju verkligen sig för att gå till tandläkaren

  2. Problem med tänderna är inte roligt alls och det är hemskt att det ska vara så dyrt. Själv har jag frisktandvård och betalar en summa varje månad och då kan jag gå dit flera gånger om året. Hoppas allt löser sig med tanden och att du slipper operation ❤

Lämna gärna en kommentar