Kärlek ist för hat!

 

Varför håller folk på med hat och skit snack?

När jag kom tillbaka hit så var de en del som skrev öppet till mig i kommentarerna
\”Välkommen tillbaka till familjen!\”

Vilket var roligt och skönt.

Kort stund efter fick jag en massa Dm och Pm om att någon av alla dom som sa välkommen tillbaka till familjen. Snackade skit om mig. Att hänga ut namn eller inte. När flera personer vet vem man snackar skit om så är de illa nog.

För några månader sen var de en liknande händelse. En person har uppenbart problem med mig privat men ist för att ta de med mig som är vuxen så börja den hänga ut mig i sin blogg och den la en massa skuld på mig. Detta resulterade till att jag valde att Polisanmäla personen. För lagbrott mot GDPR samt för kränkning. Inom kort ringde en förhörsledare upp och tog förhör med mig och allt rullade på.

Ärligt. Vad som har hänt vet jag inte men jag har inte fått besked om att de är nedlagt. Så uppenbart är de en utredning än.

Men iaf.
Efter de blev jag väldigt noga med hur jag skrev saker. Hur jag kontrollerar min inlägg och kommentarer.

Jag kommer ALDRIG acceptera någon som hänger ut någon person eller ett företag. Ja, jag skrev några inlägg för ett bra tag sen att jag ogillade Nouw och hur jag kände. Men jag hade Mailat dom om detta och nu när jag ville tillbaka hit kontaktade jag dom ang dom problem som jag hade stött på. Alltså jag pratade med dom både när jag skrev mina inlägg om dom och nu när jag skulle hit igen. Jag frågade dom om jag var välkommen hit och om jag FICK lov att komma tillbaka. Vilket jag fick och jag bad om ursäkt.

Jag är oerhört nog med att be om ursäkt OM jag anser att jag bär skuld. Oavsett om de är 10% eller 90% så ber om jag ursäkt. Ser att de inte alltid är så att personen eller personerna i fråga accepterar min ursäkt.

De kan jag inte göra något åt. Jag kan bara de om ursäkt och erkänna mitt fel. Om inget annat så ger de mig ro och jag kan resa på mig igen.

Idag verkar de vara vanligt att sprida skit snack. Och de är ett täcken på osäkerhet och avundsjuka.

Men varför skulle någon vara osäker eller avundsjuk på dig?
Ja ärligt så undrar jag de med. Jag har inget jobb så jag tjänar inte mer pengar. Jag driver ingen blogg på samarbeten eller kick länkar. Jag har inte bättre inlägg eller flera läsare. Tror jag inte iallafall haha 😂

Men den ända anledningen jag kan tänka mig om de ang min blogg. Jag har kanske mer intressanta inlägg och äkta inlägg. Jag målar inte upp en fasad och säger så här är de. När de inte är så.

Annars vet jag inte. Jag blir alltid lika chockad när jag märker att folk håller på med skit snack mot mig.

Vem tjänar på skit snacket?
Ärligt så tror jag att den som håller på med skit snack förlorar på de i längden. Ja har du en blogg och du skriver skit om någon så kommer man just den tiden få många läsare eller lyssnare. Då vinner man på de. Men om jag skulle sitta och snacka skit om någon så kommer mina läsare tröttna och jag kommer förlora läsare på de. Oavsett om de är en person eller ett företag jag skriver om. För riktiga läsare vill inte ha skit snack om uthängningar i dom bloggar som dom läser.

Skulle jag kunna umgås med någon som snackar skit?
Nej jag skulle inte kunna beblanda mig med sån person. Jag har snackat med en person som skrev mycket om en person i sin blogg och jag anser att de är skit snack och uthängning. Men efter att vi pratat och jag fick förklara min sida och hon sin sida så kunde vi snabbt komma fram till att de inte kommer påverka att vi snackar eller följa varandras bloggar eller ens hur vi bemöter varandra.

Varför gick de så bra med henne?
Jo för hon lyssnade på vad jag som läsare och person sa. Hon respekterade mig och accepterade min åsikt. Samma som jag mot henne. För hon är ingen person som kommer ta hela min hand för att jag sträcker fram den. Hon är ingen energi tjuv.

De finns personen som snacka skit som jag INTE kommer acceptera eller visa respekt för!
De finns dom personerna som snackar skit och gör de med syfte att skada och såra djupt. Jag kommer ALDRIG beblanda mig med dom. Den person jag har anmält är en sån. Den personen vill såra mig och såna vill jag inte ha runt mitt liv eller mina barn. Dom tar energi och dom ger inget tillbaka.

❤Tar dom din energi ska dom ge tillbaka bra energi.
❤Dom ska respektera dig och acceptera dig fullt ut. Fast dom behöver inte gilla allt du gör eller säger.
❤Dom finns oavsett om de regnar eller de är solsken.

Men fram för allt. Dom snackar inte skit och dom skadar inte dig eller sårar inte dig.

 

8 reaktioner på ”Kärlek ist för hat!

 1. Så himla trist och onödigt med alla dessa snick snack överallt. En del människor tror jag tyvärr tycker om drama och att vara med i skitsnack historier vilket jag inte kan förstå. Helt meningslöst och onödigt.

 2. Det är lättare att sitta framför tangenterna och skriva än att prata face to face tyvärr.
  Sen kan vissa saker missförstås både på gott och ont.
  Hoppas att allt löser sig
  Fredagskram p dig

 3. Vad trist att du råkat ut för falska skitstövlar. Jag undrar hur du menar att det stred mot GDPR? Skrev hon ut ditt namn helt? SUck på sånt

 4. Det är verkligen så tråkigt, men så vanligt.. Bra att polisen tar det på allvar. Många tycker inte dom snackar skit utan bara är ärliga… Hur ska det bemötas? Nä bort med sådana.

 5. Men herregud är man 3 snacka skit gjorde man till man va 15.. Säg vad man tycker till människan direkt eller va tyst .. Nä vad vinner man på näthat och att snacka skit..

  Förstår att det är tråkigt men tyvär är det fegisar som snackar..
  kram på dig vännen ❤️

Lämna gärna en kommentar