Close

Hösten är här

Mys kommit in med Loviz. Han som lust nu ligger utslagen på min tröja här bredvid mig i soffan.

Under vår promenad blev jag medveten om att hösten är jo här 😯🍁 Jag har inte tänkt på de. Oktober ligger runt hörnet och jag är helt chockad av att sommaren är slut. De var jo 20 grader förre helgen🌞 vi var jo på Liseberg.

Nu inser jag oxå att snart blir Elvira 3 år. Men var tar tiden vägen. Ja de är snart 1 månad sen jag opererade och efter de kan jag svära på att iav jag har blivit med merveten om både tiden och var världen tar vägen. Innan min operation tyckte jag dagarna gick långsamt och de var tråkigt hela dagarna. Men nu?

Tiden går fortare och dagen är fort över.

Eller vad tycker du??

About Madde

Hoppas att du hittade ett inlägg som du gillade. Glöm inte att kommentera eller att gilla inlägget. Välkommen åter

4 thoughts on “Hösten är här

Lämna gärna en kommentar

Translate »
%d bloggare gillar detta: