Godmorgon underbara läsare 😊

Nu sitter jag här efter att ha ätit 1 macka till frukost och jag väntar lite för att sen runt halv 7 kunna gå och ta spårvagnen till jobbet eller ja praktiken. Så skönt de är nu och roligt med praktiken. Där jag var innan dock i 2 dagar men de var så motbjudande och jag kände bara sån ångest. Vilken jag INTE gör nu.

Ikväll när jag kommer hem ska Jag mysa med barnen och när dom sen lägger sig ska jag ta min bok som jag har min Svenska uppgift med. Sätta mig och läsa den. Så att jag får den uppgiften gjord.

Jag har hittat en roman som jag ska köpa när jag har klar med min Svenska uppgift. De är romanen “Störst av allt” jag såg Netflix serien och gud vad jag grät av den😭 Jag har funderat ett tag på en de kommer komma en sesång 2 på de. Men tror tyvärr inte de 😞

Om du inte har sett serien på Netflix så skaffa Netflix för 89 kr i månaden och se den serien. Jag kommer inte kunna säga något om den för de känns som man avslöjar allt då. Den är så gripande att de känns som att man är där.

Godmorgon lördag

5 thoughts on “Godmorgon lördag

 • mars 23, 2020 at 10:34 f m
  Permalink

  Serien har jag också sett och det gör jag nog inte igen. Den var fruktansvärd Boken har jag också, men den fastna jag inte för alls.

  Reply
 • mars 23, 2020 at 6:06 e m
  Permalink

  Vad roligt att du känner att det är bra på din praktik. Underlättar när man trivs.

  Reply
 • mars 23, 2020 at 7:46 e m
  Permalink

  Jag har varken sett serien eller läst boken. Skönt att du nu har en praktikplats där du trivs. Det blir ju så jobbigt när det inte funkar.

  Reply
 • mars 23, 2020 at 8:43 e m
  Permalink

  Härligt att du hittat ett ställe som du trivs på nu, det gör verkligen skillnad.
  Jag har sett serien och totalt älskade den, alltså wow!!

  Reply
 • mars 23, 2020 at 11:51 e m
  Permalink

  Härligt att du trivs på det stället du nu är på. Jag tror det är viktigt att man trivs på en arbetsplats

  Reply

Kommentera

%d bloggare gillar detta: