Uncategorized

Godmorgon fredag

Hur är de med er denna fina fredag?

Själv vaknade W runt 5 och sen somnade hon om ända till kl 8 😲 Jag är så chockad att hon sov så länge. De har hon bara gjort när hon har varit sjuk vilket hon inte har varit denna gången.

Igår sov Elvira till kl 7 vilket vad länge för henne. Idag sov Waleria till kl 8 Helt magiskt.

Bemötandet från gårdagens inlägg

Jag skrev om skit snack och en hel del lämnade sina åsikter vilket jag tycker är så skönt.

Inte bara för att de visar att folk läser vad man skriver utan att man når ut till medmänniskor och de finns medkänsla kvar.
Ang att anmäla för GDPR lager. Person använde mitt förnamn och de var flera som förstod vad de rörde sig om. Så de var flera som visste vem person skrev om. Polisen la de själv under GDPR lagen.
Jag ifråga sätter sällen om de inte är tjänstefel eller andra fel som står ut tydligt. Tex saker som inte går ihop vid förhör eller liknande.

Jag har en del bloggare som jag ser upp till!

Igår fick jag många fina kommenterar och jag blev faktiskt väldigt glad över era kommentarer.

En del av er följer jag med glädje, några var nya för mig och några har jag läst och kommenterat men inte så mycket.

Jag har vissa bloggare som jag anser är som en bloggfamilj för mig. Men dom har jag valt väldigt noga. Samma med dom som jag följer. Jag väljer dom noga.

Hur går jag vidare från skit snacket

Men den stora frågan. Hur går jag vidare nu då?

Då jag som person är att har man bränt mig en gång är de kört sen.
Och detta är samma nu. Denna person har skadat mer än vad den har gjort nytta. Denna person kommer jag ALDRIG vilja ha något att göra med.

Jag går vidare och tyvärr lär mig mer och mer att inte lita på människor 😢
och detta ökar oxå mina diagnoser ang människor tyvärr.

Livet fortsätter och jag med det!

4 reaktioner till “Godmorgon fredag

  1. tycker det är så skönt när man får peppande komentarer tyckert det är så skönt att skriva i bloggen och sedan få förståese <3 men vad sjukt att någon har använt ditt namn det låter helt sjukt <3

  2. Behåll ditt fokus på positiva och stöttande människor. Vi har säkert alla bloggare och influencer som vi tycker om och ser upp till.

  3. Bättre att fokusera på det som är positivt. Hoppas fler vågar anmäla, Tyvärr försöker man nog verka bättre än den andre och istället för att bli bättre själv, förminskar man den andre.

  4. Det finns många människor som tillbringar livet med skitsnack. De har inget bättre för sig och vill höja sig själva till skyarna genom att trycka ner andra. Jag har också råkat ut för sådant men har lärt mig att inte bry mig så mycket. Det är dem det är fel på. Jag förstår att du tar illa vid dig, för det gör man ju automatiskt. Låt inte dem ta någon energi från dig. Sänder styrkekramar <3

Lämna gärna en kommentar