Close
God förmiddag!

God förmiddag!

Hej på er fina läsare 💖

Morgon började med att barnen fick massage och gubben fick massage. De gillade dom. Idag har vi bjudit hit en kompis för lek och 2 advents fika. Vi bakade Lussebullar och pepparkakor igår

Vädjan till andra människor!

“Igår och inatt har de varit väldigt mycket ljud och oväsen utanför oss. Så skrev ut detta i en Fb grupp här i vårt område.

En vädjan till ALLA som är ute och rör sig på kvällen och nätter! Lång text men uppmanas att läsa!

Om man rör sig områden där de är bostäder. Tex som här i gamlestadstorget. Kan man snälla tänka på att de finns barnfamilj och barn som ligger och sover kl 22 på kvällen. Man behöver inte gå och skrika eller kalla hejdå när man står flera 100 meter mellan sig och mot parten.
Alla pratar vi i telefon. Men man behöver inte gå och prata högt så att ALLA på gatan hör vad du säger.

Anledning till denna vädjan är då detta händer flera gånger både av berusade och nyktra människor. Ja jag bor i gamlestadstorget och ja de är landshövdingehus här och de ekar. Men man måste ha respekt för sina medmänniskor. Igår kväll och natten här har de varit flera gånger personer som har pratar högt, skrikit under större anledning, ena personen har stått högt upp på gatan och andra längst ner på gatan och ropat “hej då”.

Detta gör att barn som sover med eller under sömn problem vaknar och dom kan vakna i panik för ljudet blir så hastigt. Vilket kan leda till att barnet har svårt att somnar om eller i värsta fall så stannar barnet vaken hela natten för hjärnan inte kan urskilja vad som händer.

Vet om att en del har svårt att tänka sig för när dom har druckit alkohol. Men försök eller om du har sällskap som För oväsen så snälla säg till dom.

Tack för du läste detta inlägget”

Men måste ta hänsyn till andra. Oavsett om du är full eller lätt berusad. Man kan inte bete sig hur som helst. De finns barn som bor här i området och har man tur sover dom men har man lite otur så vaknar dom i panik och har svårt att somna om. Eller värsta oturen att barnet INTE somnar och och är vaken hela natten. Alltså om ett barn vaknar pga oväsen utanför som inte har en naturlig anledning tex brott. Så är de respektlöst och helt sjukt.

Ska man dricka ska man oxå bete sig. Kan man inte bete sig så ge fan i att dricka alkohol. För de är inte okej!

About Madde

Hoppas att du hittade ett inlägg som du gillade. Glöm inte att kommentera eller att gilla inlägget. Välkommen åter

8 thoughts on “God förmiddag!

  1. Vad jobbigt att ni blir väckta av ljud! Vi bor som tur är i ett lugnt bostadsområde. Visst kan någon gå förbi någon gång och prata högt då det ligger ett uteställe ganska nära, men det är inget anmärkningsvärt. Barnen vaknar aldrig av det, möjligtvis hunden 🙂

  2. Gott med hemmagjorda lussebullar :blush: pepparkaka köper jag dock men det andra bakar jag själv :blush:…

    Ja man ska visa respekt om går förbi ett hus på natten och inte ställa sig och skrika vad fan är det för sätt :blush:

Lämna gärna en kommentar

Translate »
%d bloggare gillar detta: