Close

De börjar ta form

Då vi inte är helt 100 och jag ska opereras imorgon! Jag har ingen feber.

Så kommer vi ta detta olika etapper. Idag får Elvira nytt rum och vi flyttar in i stora sovrummet. Sen blir de att möblera lite till på onsdag som de ser ut nu. Då vi för “halva rummet” nu så är de bara flytta våra sängar och de nu. För att sen flytta Elvira till sitt nya rum. Hon har haft de en gång innan.

Snart är de ett nytt infomöte på en annan skola

Jag var på info möte i fredags för den skolan. De var flex studie och LÅNGT ifrån de jag hade tänkte mig. Skolan 1 dag och hemma 4 dagar. Studier på 75%. Naj de är inte riktigt jag. Men jag skrev att jag är intresserad för de är jag men de kommer vara mitt val 2 om jag inte blir antagen till den andra skolan med 100% studie på skolan.

Jag har redan lagt upp en plan. Tex jag kommer införskaffa en laptop så att jag kan göra mina studier på den utan att jag ska behöver flacka fram och tillbaka mellan 2 datorer.

Jag kommer söka CSN nu när jag betalat av skulden så 😂

About Madde

Hoppas att du hittade ett inlägg som du gillade. Glöm inte att kommentera eller att gilla inlägget. Välkommen åter

3 thoughts on “De börjar ta form

  1. Hoppas du kommer in på ditt första väl men skönt att du har en plan om det inte skulle bli så ❤ Lycka till!

Lämna gärna en kommentar

Translate »
%d bloggare gillar detta: