Close
6 December! Baka idag?

6 December! Baka idag?

God middag alla fina läsare!

Planen för idag var bak men känner att jag ta de imorgon. Idag är de helt upp och ner jag känner helt ärligt mig låg.

Idag är barnen hemma då de är oplanerad verksamhet på dagis. Då de är vab och sjuk tider så kan de vara så att ordinarie pedagoger måste vara på någon annan avdelning. Detta är jobbigt för Waleria så dom fick vara hemma.

Säger inget om de alls. Då de är skönt att ha dom hemma med.

Mellan den 10-18 December kommer jag förhoppningsvis få veta om jag har kommit in på skolan.

Den första veckan där kommer jag behöver köpa skolmaterial så som böcker, block, pennor med mera. PGA min dyslexi kommer jag kolla på en laptop då jag behöver de för studier och studiemedel. Så får se vad de blir för något. Men den kommer vara för skolan och ev bloggen. Inget mer.

Ändrade planen!

Idag skulle vi baka med då gubben ska iväg med jobbet här bort på torget och jag är på noll så känner jag att vi ta de imorgon. Så idag kommer jag ta tvätten samt köket innan jag göra något mer. Känner att jag vill komma igång här hemma. Och varför inte gör de när jag är på 0 och orkar inget annat ändå så.

Ja, jag gillar att städa när jag är låg då jag vill ha något att göra.
Jag ska även se om jag kan läsa mig de här med tidsinställada inlägg här på WordPress haha. Då jag vill att mina inlägg kommer ut kl 15. Lucköppningen så att jag inte behöver sitta och göra inlägget där vid 15. Där jag oftast har nyss kommit hem från dagis och ska börja med maten. Så har redan mycket där.

Så vad händer idag då?

Jo, idag ska jag ta köket och tvätten. Jag ska fortsätta med deras ytterkläder som igår vad helt ner gegade haha. Såg ut som att dagis hade badat i lera haha. Så deras kläder är avsköljda och lagt dom i maskinen.

Jag ska vika upp en massa tvätt så att de försvinner. Jag ska kolla imorgon vad som vi behöver kvar och vad vi inte behöver. Hos mig har mina kläder minskat drastiskt. Då jag har fått ta bort många av mina kläder som jag hade innan för jag simmar i dom haha.

Vad är Loviz för ras?

En del att frågat mig om min hunds hundras.

Han är en Papi Tzu. Detta är en ras som är blandad mellan Papillon och Shit tzu. De är en hund som är godkänt i Amerikanska blandras klubben.

Loviz mamma var en Shih Poo men störe del av Shit Tzu.
Så ska man se de hårt är han en korsning av Shih Poo och Papo Tzu. Men då de är en liten del pudel i han. Under 15% så räknas han med som en Papi Tzu

Vill ni läsa mer om Papi Tzu på klicka här.

Vill ni läsa mer om Shih poo så klicka här.

About Madde

Hoppas att du hittade ett inlägg som du gillade. Glöm inte att kommentera eller att gilla inlägget. Välkommen åter

1 thought on “6 December! Baka idag?

Lämna gärna en kommentar

Translate »
%d bloggare gillar detta: